Programma

Het Weekend van de Wetenschap vindt ieder jaar plaats in het eerste volledige weekend van oktober. In 2023 valt dit op 7 & 8 oktober. Van bibliotheek tot bedrijf en van universiteit tot Science park, alle deelnemers openen hun deuren voor een uniek kijkje achter de schermen op het gebied van wetenschap en techniek. Want zo ontdek je wat Wetenschap allemaal kan!

Programma 2023

Het programma van het Weekend van de Wetenschap 2023 wordt op 27 september bekend gemaakt op deze website en via onze Social Media kanalen! Houd onze kanalen in de gaten voor tussentijdse updates en abonneer je alvast op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Hotspots

Organisaties uit heel Nederland doen mee aan Weekend van de Wetenschap. Dit maakt ons programma divers en uitgebreid. Om ons publiek een handje te helpen om wegwijs in het programma te worden, hebben we naast allerhande filters in het programma overzicht, ook zogenoemde ‘hotspots’ samengesteld in samenwerking met onze deelnemers. Een hotspot is een cluster van programma en deelnemers op loopafstand van elkaar. Makkelijk te bereiken en overzichtelijk.

Hotspots 2022

Terugblik 2022

Kan je niet wachten tot het programma van Weekend van de Wetenschap bekend is? Bekijk dan hier het programma van onze vorige editie in 2022. Ruim 200 deelnemers organiseerden meer dan 1.000 activiteiten door heel Nederland. Je kunt ook onze aftermovie nog eens bekijken. Laat je alvast inspireren!

Terugblik 2022

Deelnemers

Deelnemen aan het Weekend van de Wetenschap? We zijn alweer volop aan de slag om wederom een mooi deelnemersveld samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw instelling of bedrijf? Neem contact met ons op via [email protected] of bekijk onze deelnemersinformatie.

Deelnemersinformatie

Heb je nog vragen?

Bekijken hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.