Weekend van de Wetenschap 2021

Op 2&3 oktober 2021 zal Weekend van de Wetenschap gelukkig weer plaatsvinden. We weten nog niet precies in welke vorm, maar er komt dit jaar hoe dan ook een weekend waar we iedereen, van jong tot oud, weer een kijkje willen geven in de wereld van wetenschap en technologie. Het team van Weekend van de Wetenschap is verantwoordelijk voor de landelijke publiekscampagne.

We gaan het dit jaar wel ietsje anders doen.

Aangezien we nog niet weten hoe de wereld er in oktober precies uitziet gaan we sowieso online. Concreet betekent dit dat we onze website gereed gaan maken voor de door jullie ontwikkelde content en het streamen van activiteiten. De exacte invulling van deze online activiteiten gaan we de aankomende periode bepalen.

Aanmelden kan vanaf medio april. Houd deze site in de gaten voor meer informatie. Organisaties die eerder hebben meegedaan worden per mail geïnformeerd als de aanmelding geopend is.

 

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.