Bestel hier je promotiepakket

De deadline voor het bestellen van een promotiepakket via de website is verstreken. Wil je toch nog een pakket bestellen of wil je extra materiaal van ons ontvangen? Stuur ons dan een mailtje naar [email protected]!

Laat aan de buitenwereld zien dat jouw organisatie meedoet met Weekend van de Wetenschap! Bestel hier jouw promotiepakket met daarin keuze uit een een medium, large, of XL pakket. Vraag voor 2 september je promotiepakket aan! Als je voor 2 september je promotiepakket hebt aangevraagd ontvang je vanaf 16 september deze op het aangegeven adres bij je organisatiegegevens in je dashboard.  

We werken dit jaar weer met standaard pakketten. De pakketten worden als volgt ingevuld met de middelen die beneden zijn uitgelicht.

Medium locatie: 10x buttons, 2x A2 posters, 2x gevelbord, 50x bezoekersenquête.

Large locatie: 20x buttons, 4x A2 posters, 1x vlaggen (1 x 1,5 meter), 50x bezoekersenquête.

XL locatie: 30x buttons, 6x A2 posters, 1x PVC spandoeken (3 x 0,9 meter), 50x bezoekersenquête.

Met de A2 poster maak je duidelijk dat jullie organisatie geopend is tijdens Weekend van de Wetenschap. Op de poster staat ons logo, onze website en de tekst ‘Wij doen mee!’. Er zijn ook printbare posters beschikbaar in onze promokit die jouw organisatie zelf kan printen om aan te geven op welke datum (1 en/of 2 oktober) jullie meedoen. Met de button maak je aan je bezoekers duidelijk wie er bij jouw organisatie hoort tijdens Weekend van de Wetenschap, bijvoorbeeld de publieksbegeleiders. Op de button is dan ook het logo van Weekend van de Wetenschap goed zichtbaar.

Met de andere extra middelen maak je van buiten af duidelijk dat jullie deelnemer zijn van Weekend van de Wetenschap. 

Gevelbord

Het bord betreft ons logo en is 140cm bij 50cm.

Vlag

De vlag betreft ons logo, de website en de tekst ‘Wij doen mee!’ en is 100cm bij 150cm.

PVC spandoek

Het spandoek betreft ons logo, de website en de tekst ‘Wij doen mee!’ en is 300cm bij 90cm.

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.