Promokit

Je gaat een activiteit organiseren tijdens het Weekend van de Wetenschap. En nu is het tijd om bezoekers te werven. Natuurlijk is het een goed idee om ook vrienden en familie uit te nodigen om ze te laten zien waar jouw organisatie mee bezig is. We kunnen ons echter voorstellen dat je de activiteit ook onder de aandacht wilt brengen bij een bredere doelgroep. En daar willen we je graag bij helpen.

Op deze pagina stellen wij diverse promotiemiddelen ter beschikking om je te helpen bij het enthousiasmeren van potentiële bezoekers. Alle templates worden begeleid door een handleiding. Door te klikken op een van de onderstaande items start automatisch een download of wordt een nieuwe pagina geopend.

Wij vragen alle deelnemers om deze middelen te gebruiken in aanloop naar Weekend van de Wetenschap. Zo dragen we samen de gedeelde boodschap uit van Weekend van de Wetenschap.

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.