Body Worlds

Op 4 en 5 oktober trakteert BODY WORLDS op gratis toegang voor alle bezoekers jonger dan 15 jaar. Naast de vaste tentoonstelling met échte menselijke lichamen, is er vanalles te doen....Ben je er bij?

Onderhuids Avontuur

Tijdens het Weekend van de Wetenschap trakteert BODY WORLDS: The Happiness Project op gratis toegang voor alle bezoekers jonger dan 15  jaar. Naast de vaste tentoonstelling met échte menselijke lichamen is er nog veel meer te beleven én te leren. Zo geeft een bodypaint-artiest ‘een kijkje onder de huid’, zijn er speciale junior-rondleidingen door Studenten Geneeskunde van AMC-UvA en krijgen alle bezoekers een gratis speurtocht waarmee ze een reis door het lichaam kunnen maken…. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Op 4 en 5 oktober krijgen bezoekers jonger dan 15 jaar gratis toegang tot BODY WORLDS: The Happiness Project, voorwaarde is dat zij in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Op reeds aangekochte kaarten is geen restitutie mogelijk. De expositie is toegankelijk voor rolstoel- en rollator gebruikers en ook bezoekers met een scootmobiel zijn van harte welkom. Houd er wel rekening mee dat je met een lift naar het begin van de expositie gebracht wordt. Een klein gedeelte van de expositie is gesitueerd in de kelder en deze is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Dat is de reden dat mindervaliden een goedkoper ticket kopen. Een toilet voor mindervaliden is vanzelfsprekend beschikbaar. Je kunt een rolstoel reserveren via: [email protected]

Naam organisatie BODY WORLDS: The Happiness Project
Doelgroep A, K
Prijs
per persoon
Openingstijden Maandag:9:00tot19:00uur
Dinsdag:9:00tot19:00uur
Woensdag:9:00tot19:00uur
Donderdag:9:00tot21:00uur
Vrijdag:9:00tot21:00uur
Zaterdag:9:00tot21:00uur
Zondag:9:00tot19:00uurWebsite Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO Science Museum, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.