Welkom bij Weekend van de Wetenschap

Zeer geslaagd Weekend van de Wetenschap! Door heel Nederland openden op 6 en 7 oktober bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks-)instellingen en musea hun deuren voor het publiek om hen kennis te laten maken met de wondere wereld van wetenschap en technologie. Dit jaar waren er met 350 deelnemende locaties een recordaantal openstellingen. Bekijk waar je allemaal backstage kon.

Alle activiteiten

Wat vind jij van Weekend van de Wetenschap?

Geef je mening over het Weekend van de Wetenschap

Geef je mening en ontvang gratis een Kidsweek, 7Days, KIJK en/of Wetenschap in Beeld. Weekend van de Wetenschap wil graag weten hoe jij het evenement ervaart zodat wij het nog beter op jou kunnen afstemmen. Het invullen van de enquête duurt maximaal 5 minuten.

Geef je mening!
Geef je mening over het Weekend van de Wetenschap

Publieksonderzoek is bekend!

Het landelijke publieksonderzoek van Weekend van de Wetenschap is onthuld. Onderzoekers van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for BOLD Cities hebben jouw hulp nodig om in kaart te brengen hoe bekend Nederland is met hun ‘slimme’ leefomgeving en of jij op de hoogte bent van de persoonlijke gegevens die jij iedere dag deelt.

Help mee met het onderzoek!
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.