Sponsorpartners

IBM

IBM is ’s werelds grootste IT- en consultancybedrijf en ook in Nederland erg betrokken bij innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt door IBM Nederland BV. Bezoekers van het Weekend van de Wetenschap worden bij IBM in Amsterdam ondergedompeld in de wereld van Informatie Technologie (IT). Er zullen diverse presentaties zijn en kinderen kunnen proefjes doen.

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze. Voor jong én oud! Daarom zijn zij ook dit jaar opnieuw partner van het Weekend van de Wetenschap.

Nederlandse Spoorwegen

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3 en we werken voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur. Bij NS werken experts op diverse wetenschappelijke terreinen op duurzame en betrokken manier aan het tot leven brengen van het station en de stationsomgeving. Dit jaar gaan we tijdens het Weekend van de Wetenschap in het StationsLab op Amsterdam Centraal met studenten van de UvA onderzoek doen naar de wachtbeleving van reizigers.

Draagt u wetenschap en technologie een warm hart toe? En wilt u als sponsor uw organisatie zichtbaar op de website en in de campagne-uitingen van het Weekend van de Wetenschap? Door uw sponsoring kunnen wij het weekend nog succesvoller maken en maakt u bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van uw organisatie zichtbaar! Heeft u een idee of specifieke wens voor sponsoring? Bel of mail ons en wij denken met u mee. E: [email protected] T: +31 (0)20 531 35 93

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.