Welke activiteiten kun je bekijken tijdens ons festival?

Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 4 en 5 oktober vind je de leukste activiteiten op het gebied van wetenschap en technologie. De eerste activiteiten staan online en kun je nu bekijken!

Jong en oud kunnen in het Weekend van de Wetenschap ervaren welke rol de wetenschap- en technologiesector in Nederland en in ons dagelijks leven inneemt. Ruim 120 bedrijven, instellingen, wetenschappelijke instituten, musea en universiteiten verspreid door heel het land hebben zich al aangemeld en openen hun deuren tijdens en rondom dit weekend. 

Op de website kun je bekijken welke activiteiten er te bezoeken zijn. Of je nou in het noorden of zuiden woont, met of zonder kinderen wilt gaan, van lezingen of juist proefjes houdt, er is voor ieder wat wils.

Klik op onderstaande kaart om de activiteiten te bekijken.

wvdwkaart

Houd de site en onze social media kanalen (Twitter, Facebook en Tumblr) in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, om bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten die we toevoegen!

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.