ESA-ESTEC Open Dag op 5 oktober

Een van de populairste activiteiten tijdens het Weekend van de Wetenschap in 2013 was de jaarlijkse open dag bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA (ESTEC in Noordwijk). Ook dit jaar doen zij weer mee met het Weekend.

Wil jij eens een kijkje in de keuken van de Europese ruimtevaart nemen? Kom dan op zondag 5 oktober naar de open dag in ESTEC. Het testcentrum van ESA opent dan zijn deuren in het kader van het nationale Weekend van de Wetenschap.

Deze open dag is dé kans om ESA-astronauten te ontmoeten, te praten met ruimtewetenschappers, de gespecialiseerde laboratoria van ESTEC van binnen te zien, satellieten te bekijken en voorwerpen aan te raken die écht in de ruimte geweest zijn.

Voor deze open dag is er wel een voorinschrijving nodig. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven of houd onze website in de gaten.

Klik hier voor meer informatie over deze open dag.

 

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.