De Apenheul biedt bezoekers meer beleving met app

Begin april lanceerde de Apenheul een app waardoor je als bezoeker een nog leukere en interessantere dag beleeft in het dierenpark.

Het begint al met de voorpret naar je bezoek aan de Apenheul. Met de TrickTrack app, die je kunt downloaden voor iOS en Android, kun je alvast ontdekken wat er te beleven valt in het park. Ook zijn er testjes te doen en kun je voor de kinderen kleurplaten downloaden.

apenheul_app

Maar het leukste is natuurlijk om de app in het park zelf te gebruiken. Naast wat praktische informatie over het park, wordt de bestaande looproute wordt verrijkt met online informatie. Met behulp van Wi-Fi, GPS en iBeacons krijg je informatie die aansluit op de plek waar jij je bevindt in het park.

Je ontvangt ook berichtjes als er bijvoorbeeld apen gevoerd worden of er ergens in het park iets speciaals te doen of te zien is. De foto’s die je maakt kun je verzamelen en na afloop als filmpje ontvangen.

Dus mocht je binnenkort een bezoekje brengen aan de Apenheul, zorg dan dat je de app geïnstalleerd hebt!

 

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.