Wie zijn wij?

Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. In het eerste weekend van oktober gaat Nederland backstage bij bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks-)instellingen en musea om live wetenschap en technologie te beleven. Dit met één gezamenlijk doel: het belang van wetenschap en technologie te onderstrepen. Samen laten we Nederland zien hoe leuk, interessant, inspirerend en innovatief deze vakgebieden zijn en wat deze bijdragen aan onze maatschappij. De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door vele wetenschappelijke en/of technologische organisaties en instellingen. Zij, de deelnemers, geven inhoud aan het landelijke evenement.

Team

test2

Contact

Organisaties, deelnemers en bezoekers
Heb je vragen over Weekend van de Wetenschap of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met het projectbureau via onderstaande contactgegevens.
T: +31 (0)20 531 35 90
E: [email protected]

Vragen over het bezoeken van een activiteit
Heb je een vraag over een bepaalde activiteit? Neem dan direct contact op met de desbetreffende organisatie. Zij hebben de meest actuele informatie over hun activiteit. Je vindt de contactinformatie bij de activiteit.

Pers
Persinformatie is hier te vinden.

Partners & samenwerkingen

Weekend van de Wetenschap wordt jaarlijks georganiseerd door NEMO met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ook wordt dit grootste landelijke technologie- en wetenschapsevenement van Nederland gerealiseerd dankzij onze partners.

Wil jij de allerleukste stageplek?

Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Wij geven innovatieve, spannende en eigentijdse organisaties een podium om heel Nederland de prachtige kant van wetenschap en technologie te laten zien. Wil je jouw wetenschapscommunicatietalent beoefenen en Weekend van de Wetenschap inhoud geven?

Ben jij daarnaast proactief, nieuwsgierig en een organisatietalent? En wil je in een klein team meewerken aan een landelijk evenement? Kom dan backstage bij de organisatie van Weekend van de Wetenschap!

We zoeken een stagiair(e) die 4-6 maanden 4-5 dagen per week aan de slag wil.

Vacature stagiair(e) Weekend van de Wetenschap

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.