Woodwerk

Meubel ontwerper en -maker Tim March kwam in 2002 van Londen naar Haarlem. Hij ervoer hoe moeilijk het was om in een recessie een specialistische houtwerkplaats draaiende te houden, hoewel interesse in ambachtelijk houtwerk groot genoeg was en zelfs groter werd.

Uit liefde voor het vak zocht Tim naar een oplossing om andere houtbewerkers en productontwerpers samen te brengen zodat het vakmanschap zou blijven bestaan.

Samen met zakenpartner, Marenka Lasschuit, ontwikkelde hij een gemeenschappelijke werkplaats voor de ondersteuning en promotie van ambachtelijke houtbewerking en specialistische kennis. De werkplaats voorziet in flexibele en betaalbare houtbewerkingsfaciliteiten voor professioneel gebruik. Daarnaast biedt de werkplaats de mogelijkheid om kennis te maken met (ambachtelijke) houtbewerking, in de vorm van diverse cursussen voor volwassenen en kinderen.

Woodwerk is daarnaast een centraal onderdeel van de MAAK Zone in Haarlem, het centrum voor de innovatieve tech sector.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D printen bieden wij tijdens onze spreekuren een gratis introductie en demonstratie aan van deze fascinerende technologie.

https://www.woodwerk.nl