Veiligheidsregio Kennemerland

Veiligheidsregio Kennemerland

Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) ontwikkelt zich tot het regionaal kennis- en expertisecentrum voor veiligheid en gezondheid. Daarbij maakt de organisatie gebruik van de nieuwste technieken en beproefde wetenschap. Brandweer Kennemerland en GGD Kennemerland, onderdeel van de Veiligheidsregio, zijn hierdoor nog beter uitgerust voor hun taak als hulpverlener. Binnen de VRK krijgen zij op elk niveau de ondersteuning van diverse interne sectoren zoals het Veiligheidsbureau en het Facilitair Bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen van Virtual Reality rampoefeningen of het inzetten van geo-data.

VRK staat voor publieke gezondheid en veiligheid en streeft naar een situatie waarin iedereen zich bewust is van de eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid en veiligheid en daarnaar handelt.

Wil je precies weten wat de Veiligheidsregio doet? Kijk dan op de website.

Adres
Zijlweg 200
2015 CK Haarlem
Nederland

https://www.vrk.nl

Veiligheidsregio Kennemerland
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.