TNO

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Kom meer te weten over het werk van TNO en ontdek hoe de wereld van morgen eruit ziet door het toegepaste onderzoek van nu.

Dit jaar bestaat TNO 85 jaar. Dit jubileum is aanleiding om de deuren van een aantal TNO-locaties te openen voor het publiek. Dat doen we tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 oktober. Er is van alles te doen, van fijnstof meten tijdens het pannenkoeken bakken tot virtueel de weg op gaan in de geavanceerde rijsimulator. Elke locatie heeft een eigen programma. Ga naar de website voor meer informatie. Iedereen is op deze dag van harte welkom om samen met TNO te vieren dat we al 85 jaar werken aan slimme, duurzame en inspirerende innovaties voor de maatschappij.

https://www.tno.nl/nl/over-tno/agenda/2017/tno-85-jaar-bezoek-onze-locaties-tijdens-weekend-van-de-wetenschap/

TNO

Activiteiten van TNO

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.