TETEM kunstruimte

TETEM kunstruimte

Naast een autonoom beeldend programma richt Tetem zich op toegepaste kunst en het instrumenteel gebruik van kunst in educatieve, sociale en ruimtelijke processen. We geloven dat beeldende kunst een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de samenleving en een rol speelt in de ontwikkeling van mensen.

Tetem realiseert tentoonstellingen en events, initieert en begeleidt productiehuis opdrachten en ontwikkelt trainingsprogramma’s op het gebied van cultureel ondernemen. Tetem is aanbieder van cultuureducatie aan kinderen, jongeren en volwassenen en biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van creatieve broedplaatsen. Tetem is gevestigd in het monumentale Tetem 1 in Roombeek Cultuurpark, Enschede.

Adres
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede
Nederland

http://www.tetem.nl

TETEM kunstruimte
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.