Science Centre Delft

Science Centre Delft

Design
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het komt dat de Nuna telkens de snelste zonneauto van de wereld is? Bekijk de Nuna van dichtbij en ontdek het geheim. Laat je verder inspireren in het Amazing Technology gedeelte door alle onderzoeksopstellingen die je zelf mag testen.
Science
Ga zelf als uitvinder aan de slag. Heb jij bijvoorbeeld de oplossing voor ons vuile water? Of weet jij hoe wij in de toekomst aardbevingen beter kunnen doorstaan? Onderzoek het in de verschillende Labs.
Engineering
In onze werkplaats wordt gewerkt aan nieuwe projecten. Maar ook als bezoeker kun je hier aan het werk gaan. Er zijn bijvoorbeeld workshops waar je een robot bouwt, een vliegtuig ontwerpt of een schakeling soldeert. Natuurlijk mag je aan het eind van de dag je eigen stukje meenemen.

Adres
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Nederland

http://www.sciencecentre.tudelft.nl/

Science Centre Delft
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.