Science Centre Delft

Science Centre Delft

Voor de buitenwereld is het soms een raadsel wat er bij een technische universiteit gebeurt. Wat zijn die ingewikkelde onderzoeksprojecten? Voor de leek lijken ze ondoorzichtig. Het Science Centre Delft geeft het publiek een kijkje in de keuken van de TU Delft en maakt inzichtelijk waar onderzoekers en studenten op de TU Delft zich dagelijks mee bezig houden. Wat ga je doen als je hier komt studeren? Welk onderzoek wordt er gedaan en wat merk je daarvan in de maatschappij?

In het Science Centre Delft staat een afspiegeling van recente onderzoeks- en studentenprojecten. De opstellingen zijn zoveel mogelijk replica’s van de echte onderzoeksopstellingen, want het Science Centre wil de realiteit laten zien. Zo kun je werken in een werkplaats die TU-onderzoekers en technische bedrijven ook gebruiken.

Adres
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Nederland

http://www.sciencecentre.tudelft.nl/

Science Centre Delft
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.