Quality Youth

Visie
Jongeren coachen en managen, daarnaast in contact brengen met verschillende vormen van vrije tijd besteding en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit geschiedt vanuit verschillende gebieden zoals; kunst, mode & lifestyle, sport, wetenschap, technologieën, architectuur en duurzaamheid. Het laatste punt niet te vergeten. Bewustwording van dit item is zeer relevant. Het mag geen mode woord zijn, maar is noodzaak. Duurzaamheid is geen ‘geitenwollen sokkenverhaal’.

Missie
Jongeren warm maken om een studie te volgen, mochten ze daar nog niet aan begonnen zijn. We moeten Heel duidelijk zijn naar de jongeren over dit punt. Want niet een ieder hoeft professor Barabas te worden. Er zijn ook mensen die in een bedrijf doorgroeien en intern een opleiding volgen. Of jongeren die ergens stage lopen en de mogelijkheid hebben om een cursus te volgen. Dat kan voor die persoon al voldoende zijn. Weer een ander kan bijvoorbeeld eerst gaan reizen voordat hij aan een studie begint. Een ieder moet doen wat bij hem of haar past, maar probeer vooral het maximale eruit te halen.

Doel
Coachen en managen van jongeren op het vlak van Kunst, Sport en Wetenschap. Deze kennis aanbieden zodat jongeren hun mogelijkheden zien en bewust worden van eigen kunnen.

http://www.newfuturisticminds.com