Niacet

Niacet

Niacet is een wereldwijd toonaangevende producent van propionaten en acetaten, met de nadruk op de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. De producten voorzien in levensbehoeftes middelen, een breed scala van toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijkse leven, zoals levensmiddelenconservering, antibiotica, dialyse behandeling, energie productie, en meer.

Bij Niacet wordt gezocht naar mogelijkheden voor duurzame groei en waarde middels toewijding aan het welzijn van haar werknemers, de gemeenschap waar zij deel van uit maken en het milieu. Niocet is er trots op dat zij voldoet aan de hoogste standaards die in deze industrie van toepassing zijn, waaronder het Responsible Care® programma van de American Chemistry Council.

Adres
Papesteeg 91
4006 WC Tiel
Nederland

http://www.niacet.com/nl/

Niacet
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.