Naturalis

Naturalis


Naturalis verbouwt. Van 01 september 2016 tot eind 2018 is een deel van Naturalis gesloten voor bezoekers. In 2019 openen we onze nieuwe ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken en leren over de natuur. Wel zijn er tijdelijke tentoonstellingen in het entreegebouw van Naturalis. Vanaf 14 oktober 2017 is in het Pesthuis het de tentoonstelling GIF! te zien.

Naturalis Biodiversity Center in Leiden, beter bekend als Naturalis, is hét nationaal natuurhistorisch museum van Nederland. Meer dan 37 miljoen objecten uit de hele wereld vertellen het verhaal van de natuur. Dieren die je nog nooit hebt gezien, planten uit de hele wereld, reusachtige fossielen.

Naturalis wil haar bezoekers kennis over de natuur bijbrengen, dit doet Naturalis door permanente en tijdelijke tentoonstellingen, workshops en lezingen te organiseren.

Adres
Vondellaan 55
2332 AA Leiden
Nederland

http://www.naturalis.nl/nl/

Naturalis
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.