MetalTech B.V.

Welkom bij MetalTech, meesters in fijnmechanica en machinebouw. Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules. Daarnaast produceren we Topsealmachines in alle soorten en maten. Onze opdrachtgevers vindt u ondermeer in de medische sector, filmindustrie, machinebouw en voedingsmiddelenindustrie.

Alles is traceerbaar
Als het aankomt op honderdsten van millimeters, zoals in onze productielijnen, dan is strakke kwaliteitsbewaking een eerste levensbehoefte. Niet alleen in de fabricage, maar ook in alle processen daaromheen. In 1998 werden we voor het eerst ISO-gecertificeerd en sindsdien hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Zo kent ons ERP-systeem vandaag de dag ruim 9.000 artikelen. Elke order heeft een eigen barcode, die uw gegevens direct koppelt aan alle actuele en historische orders, inclusief tekeningen, facturen en andere correspondentie. Het complete dossier onder de knop.

De mens in MetalTech
Met zoveel precisie in productie en details in digitale dossiers zou je een Big Brother-gevoel kunnen bekruipen. Maar niet bij MetalTech. Wat ons betreft is menselijkheid een groot goed. We vinden het dan ook belangrijk om in alles wat we doen warmbloedig te zijn. Gastvrij, belangstellend en meedenkend.

https://www.metaltech.nl