Larsen & Buhl

Ook dit jaar opent Larsen & Buhl haar deuren voor het weekend van de wetenschap. Na het grote succes van vorig jaar gaan wij er ook dit jaar weer alles aan doen, om er een leuk en leerzaam weekend van te maken! Het eerste weekend van Oktober kun je een kijkje nemen in de wereld van de precisietechniek. Wat gebeurt er nou allemaal achter de schermen? Hoe verandert een stukje ruw materiaal in een product dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een raket? Welke technieken worden er toegepast op het gebied van draaien en frezen?

Naast dat er genoeg te zien en te ontdekken valt, is er ook genoeg te doen!
Je mag in het weekend van de wetenschap namelijk ook zelf de handen uit de mouwen steken en krijg je de mogelijkheid om je eigen product te maken. Neem plaats achter de knoppen van een persmachine bekijk de werking van een robotarm, of speel een leuk oud Hollands spel!

Het weekend van de wetenschap is geschikt voor jong en oud. Op 6 oktober zijn de deuren van Larsen & Buhl geopend van 10:00 tot 16:00 uur, dus komt gerust langs en laat je verrassen door alles wat de technische wereld te bieden heeft!

Adres
Ambachtsweg 36
3899 AR Zeewolde
Nederland

http://www.larsenenbuhl.nl/nl/

Activiteiten van Larsen & Buhl

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.