Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Samen:
Succes bereik je samen. Dus is het voor ons essentieel om te begrijpen wat er onder onze klanten leeft. Dat is soms meer dan wat er daadwerkelijk gezegd wordt. We doen ons uiterste best om ook onuitgesproken behoeftes te signaleren en met oplossingen te komen.

Gepassioneerd:
We werken iedere dag gepassioneerd aan het maken van kwalitatief hoogwaardige producten. Maar ‘goed’ kan altijd beter. Daarom stimuleren we de nieuwsgierigheid en ontwikkeling van onze medewerkers.

Duurzaamheid en innovatie:
We willen onze gebruikers regelmatig verrassen met creatieve, slimme innovaties. We ontwikkelen nieuwe producten, technieken en services waar onze klanten daadwerkelijk iets aan hebben. Geen luchtfietserij, maar toegepaste innovatie.

zinnig:
Een oplossing is vaak op meerdere manieren te bereiken. We zijn daarbij niet bang om naast de gebaande wegen een andere route te volgen, als we daarvan een sneller of beter resultaat verwachten. Noem het eigenzinnig, maar het heeft ons wel gebracht waar we nu zijn.

Betrokken:
We zijn ambitieus, maar niet ten koste van alles. Als het nodig is maken we een omweg voor mens, milieu en maatschappij. Wij staan voor verantwoordelijk gedrag en werken continu aan duurzame oplossingen. Daarom zijn we aangesloten bij Coatings Care en Nudge.

Adres
Russenweg 2-4
8041 AL Zwolle
Nederland

https://www.vanwijheverf.nl/

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Activiteiten van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.