Flamco

Flamco

De Flamco Groep is onderdeel van Aalberts N.V. en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. In meer dan 70 landen biedt Flamco succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie.

Vanaf de warmtebron naar warmteafgifte tot warmtedistributie. Flamco denkt continue na over mogelijkheden om onze producten efficiënter, energiezuiniger en duurzamer te maken.

Betrokkenheid bij mens, maatschappij en milieu is vanzelfsprekend voor Flamco. Flamco wil niet alleen in de producten, maar ook in de wijze waarop zij ondernemen bijdragen aan duurzame ontwikkelingen. Kwaliteit, service en advies zijn de belangrijkste waarden richting de klant, maar kenmerken ook de eigen interne organisatie.

Adres
Amersfoortseweg 9
3751 LJ Bunschoten
Nederland

https://flamcogroup.com/

Flamco

Activiteiten van Flamco

Initiatiefnemers
Partners
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.