DRONGO talenfestival

DRONGO talenfestival

Sinds de start in 2012 is het DRONGO talenfestival een jaarlijks evenement voor professionals en taalliefhebbers. En dit jaar viert het DRONGO talenfestival alweer de 7e editie!

Het idee van het DRONGO talenfestival kan het best worden samengevat in de missie en visie:

Missie
“Het DRONGO talenfestival is hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen dat de functie en het belang van taal op een agenderende en aansprekende manier over het voetlicht brengt bij een breed publiek.”

Visie
“Het DRONGO talenfestival is het internationale platform voor professionals uit de hele taalsector. Het biedt tevens een onderhoudend en aantrekkelijk programma met een informatieve beurs voor publiek dat in taal geïnteresseerd is of talen wil leren. Het DRONGO talenfestival biedt inspiratie, nieuwe ideeën en kennis, en geeft ruimte voor netwerken en het leggen van verbindingen. Het DRONGO talenfestival streeft naar excellentie qua inhoud en uitvoering, en een brede exposure. Het programma is urgent, mediageniek en heeft een hoge interactieve festivalbeleving.”

Adres
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland

http://www.drongotalenfestival.nl

DRONGO talenfestival
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.