Bibliotheek Waterland

Bibliotheek Waterland

Bibliotheek Waterland zet zich in voor het verzorgen van het openbaar bibliotheekwerk in de gemeente Purmerend, Volendam, Landsmeer, Edam en Beemster, en hiermee het verzorgen van van laagdrempelige toegang tot informatie. Daarnaast is de bibliotheek een centrum van ontmoeting, educatie en debat.

De hoofdvestiging van Bibliotheek Waterland heeft ook een Speel-o-theek in huis. Met je bibliotheekpas kun je daar gratis en gemakkelijk speelgoed lenen. Dat is handig: steeds ander speelgoed voor je kind(eren). De Speel-o-theek heeft allerlei speelgoed om te lenen: puzzels, spellen, fantasiespeelgoed, Lego, Duplo, poppenspullen of een garage met auto’s. Er is bovendien speciaal speelgoed motorische en/of verstandelijke ontwikkeling van je kind.

Adres
Waterlandlaan 40
1441 MP Purmerend
Nederland

Bibliotheek Waterland
Initiatiefnemers
Partners
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.