Duizenden nieuwsgierige Nederlanders op pad

Weekend van de Wetenschap 2021 werd op zaterdag afgetrapt door middel van de kettingreactie in NEMO, met presentator Klaas van Kruistum, kidsreporter Sopheya en proefjesexpert Pietje.

Duizenden nieuwsgierige Nederlanders op pad tijdens Weekend van de Wetenschap 2021

Afgelopen zaterdag en zondag (2 & 3 oktober) was het, na een jaar afwezigheid, weer Weekend van de Wetenschap. Dit jaar gaven meer dan 150 organisaties, zowel op locatie als online, een unieke blik achter de schermen van de wetenschap en techniek. Veel locaties waren als vanouds weer volledig volgeboekt. Daarnaast opende, op zaterdag en zondag, het gratis wetenschapsfestival met een goed bekeken liveshow. Presentator Klaas van Kruistum ontving bijzondere gasten zoals André Kuipers, Robbert Dijkgraaf, Diederik Gommers, Frans de Waal en Keet Oldenbeuving.

Lees meer over Weekend van de Wetenschap 2021 in het persbericht

Weekend van de Wetenschap vindt altijd plaats in het eerste weekend van oktober. Volgend jaar is dat 1 & 2 oktober 2022.

 

 

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.