Kom ook naar de inspiratiesessies!

In april 2018 vinden 2 inspiratiesessies plaats voor deelnemende organisaties. Wil jij als deelnemer ook graag een inspiratiesessie bezoeken? Meld je dan onderaan deze pagina aan bij een van de locaties!

Tijdens deze middag maak je direct een goede start en haal je zoveel mogelijk uit de deelname aan het Weekend van de Wetenschap 2018. Ontmoet collega-deelnemers, bespreek je plannen voor de activiteiten, werk samen aan slimme promotie, wissel best practices uit en stel al je vragen!

Aan de slag met Stephan van Duin

Tijdens de inspiratiesessies zal wetenschapscommunicator Stephan van Duijn een workshop geven, waarin hij jullie als deelnemer gaat voorbereiden op het ontwerpen van een activiteit. Als expert weet je zoveel dat je je vaak niet realiseert hoe groot je voorsprong is. Tijdens de workshop zul je daarom niet alleen geconfronteerd worden met je eigen onkunde in andermans expertise, maar ook uitgedaagd worden je eigen kennis begrijpelijker te maken.

Ga zelf backstage!

De hostlocatie verzorgt ook een deel van het programma. Ze lichten een tipje van de sluier op over hun activiteiten. Ze vertellen je hoe zij hun deelname hebben opgepakt in het verleden en nemen je zelfs mee op mini-excursie. Je ervaart zo zelf hoe het is om backstage te gaan bij een bijzondere organisatie.

Praktische info

Tijd: 13:00-18:00 uur. We sluiten af met een borrel.

Kosten: deelname is gratis.

Locatie: Amsterdam of Nijmegen

Aantal personen: je kunt 1 andere collega mee nemen. Schroom dus niet om je onderzoeks/marketing/communicatie/educatie/voorlichting-collega mee te vragen.

 

Kom je niet naar de inspiratiesessies? Laat het ons per mail weten.

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.