Wat vind de bezoeker ervan?

Om te bepalen hoe de bezoekers de activiteiten van het Weekend van de Wetenschap ervaren, voeren we een onderzoek uit middels een enquête. Als meer dan 30 bezoekers van jouw activiteiten de enquête volledig hebben ingevuld, ontvang je feedback over hoe zij het bezoek aan jouw organisatie hebben ervaren.

Direct invullen of liever online?

Bezoekers kunnen ter plekke de printversie van de enquête invullen of ze kunnen ze op een kaart aangeven dat ze de enquête online willen ontvangen.

Je vind de prints en kaarten in het deelnemerspakket. Wil je meer prints aanbieden? Download en print de enquête dan.

Gratis magazines

Als dank voor het volledig invullen van de enquête, kunnen de bezoekers meerdere tijdschrift(en) naar keuze gratis thuis ontvangen: Wetenschap in Beeld, Kidsweek, 7Days, Kijk en/of Know How.

Wij verwerken de enquêtes

Gebruik de enquêtebox uit het deelnemerspakket voor het verzamelen van de printversies en de kaarten. Plaats de box op een strategische plek tijdens je activiteiten.

Wij verwerken jouw enquêtes

Stuur na afloop van de activiteiten de printversies en de kaarten gratis naar ons op in de retourenvelop. Wij verwerken de printversies en sturen de link naar de online enquête naar de bezoekers die hun e-mailadres op de kaarten hebben ingevuld.
Ons gratis antwoordnummer:
NEMO Science Museum / Weekend van de Wetenschap
Antwoordnummer 10211
1000 PA Amsterdam

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.