Contact

Heb je vragen over Weekend van de Wetenschap?
Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

T: +31 (0)20 531 35 91
E: [email protected]

Het team van Weekend van de Wetenschap:
Joost van de Weerd Projectleider
Adriaan Woudstra Marketing en Communicatie
Sara Vermeulen Projectmedewerker Werving
Lotte Arnold Projectmedewerker Werving

Wie zijn wij?

Op 5 & 6 oktober 2019 kun je tijdens het Weekend van de Wetenschap overal in het land backstage bij de wetenschap. Ontdek bij bedrijven, musea, ziekenhuizen, universiteiten en scholen bij jou in de buurt wat wetenschappers nou precies doen en hoe wetenschap een rol speelt in jouw dagelijks leven. 

Wil jij de allerleukste stageplek?

Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Wij geven innovatieve, spannende en eigentijdse organisaties een podium om heel Nederland de prachtige kant van wetenschap en technologie te laten zien. Wil je jouw wetenschapscommunicatietalent beoefenen en Weekend van de Wetenschap inhoud geven? Ben jij daarnaast proactief, nieuwsgierig en een organisatietalent? En wil je in een klein team meewerken aan een landelijk evenement? Kom dan backstage bij de organisatie van Weekend van de Wetenschap! We zoeken een stagiair(e) die 4-6 maanden 4-5 dagen per week aan de slag wil.

Vacature stagiair(e) Weekend van de Wetenschap

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.