Zpannende techniek

Hacken: lijkt je dat niet Zuper Zpannend? Wil je alles leren van computers en het Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek van binnen zien? Dit is je kans.

Credits: Lenny Zilverberg voor TNO

Wil je weten of leren hoe slimme computersystemen werken en wat je hier mee kunt doen? Of zien wat er mogelijk is met de nieuwste en snelste mobiele netwerken met 5G. Handig voor als je straks je eigen mobieltje hebt. En weet jij wel wat er bedoeld wordt met het monitoren van koeien? Ga naar het TNO en krijg antwoord op al je vragen.

Naast allerlei leuke activiteiten voor kinderen, kunnen volwassen bezoekers zien en ervaren waar de onderzoekers van TNO zich in Groningen mee bezig houden. TNO richt zich op de praktische toepassing van wetenschap op het gebied van ICT en energie.

Naam organisatie TNO
Soort activiteit Open dag, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2018: 12:00 - 17:00 uur
Adres TNO HESI
Zernikelaan 17
9747AA Groningen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.