ZappYou: beweeg.

Bewegen is belangrijk voor onze gezondheid. Door dit spel kan je gamen én bewegen. Doe je mee?

Credits: Robert Meijer via Universiteit Utrecht

Kleine deeltjes drijven naar de aarde en vormen onderdelen voor krachtige maar gevaarlijke objecten. Waarom? Zal de aarde worden aangevallen? En waarom houden media en overheden zich stil?

De hackers willen niet langer wachten. Gebruik hun app om de onderdelen te vinden, objecten samen te stellen, een basis te bouwen, Zapp de anderen.

Word jij lid van de hackersbeweging? Train jezelf en experimenteer met deze spannende en gevaarlijke technologie. Wil je de anderen Zappen, wie ze ook zijn, voordat ze jou Zappen?

Utrecht Science Park

Deze activiteit is onderdeel van een groter programma op het Utrecht Science Park. Puzzel jezelf uit de Science Escape Room, doe mee aan een wedstrijdje vloeistof stapelen, ontdek het Utrecht Science Park als gamewereld, meet hoe je hersenen zich ontwikkelen met een fMRI-scanner en kijk hoe een paard er van binnen uitziet. Naast de activiteiten van de Universiteit Utrecht zijn ook SRON, het Hubrecht Institute, het Westerdijk Fungal Biodiversity institute en Regenerative Medicine Utrecht geopend voor publiek. Bekijk het volledige programma op de website

Naam organisatie Universiteit Utrecht
Soort activiteit Spel
Doelgroep Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Adres Universiteit Utrecht
Leuvenlaan 4
3584 CE Utrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.