Van oud brood naar koek!

Tijdens Weekend van de Wetenschap organiseert Cirlcl allerlei leuke activiteiten over wat je met afval kunt doen. In de werkplaats van Koek & Soopie kun je samen met de Taartrovers aan de slag om van oud brood & croissants lekkere koek te maken!

Credits: Simone Michelle Fotografie

Oud brood neemt heel goed smaken op en die ga je er zelf in stoppen. Door appels die ‘over’ zijn te gebruiken en te mengen met kaneel, kardemom en biologische suiker, wordt het oude brood op smaak gebracht. Ook in de schil van de appels zit veel appelsmaak en dus is het zonde om ze weg te gooien. Van deze appelschillen kun je een smoothie maken: lekker voor de dorst!.

Naam organisatie Circl
Soort activiteit Workshop
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 11:00 - 16:00 uur
Adres Circl
Gustav Mahlerplein 1B
1082 MK Amsterdam
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.