Radboud Invites: Grotiusgebouw

Treedt op als advocaat, volg pleitdemonstraties en ga op de foto in toga in het Grotiusgebouw van de Radboud Universiteit tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Credits: Chris Ryan via Stockphoto, aangekocht door Radboudumc

Maak kennis met de Radboud Universiteit in het Grotiusgebouw. Verschillende activiteiten vinden hier plaats tijdens Radboud Invites, een wetenschapsfestival tijdens Weekend van de Wetenschap. Je kunt een optreden als rechter of advocaat, pleitdemonstraties volgen, op de foto in een toga en echte casussen doornemen. Daarnaast zijn ook de Sociale Wetenschappen van de partij met lezingen, workshops, demonstraties en experimenten. Ervaar zelf hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen en overwin op deze manier je angsten, of kom een workshop creatief denken volgen.

Het Grotiusgebouw is een van de zes gebouwen van het Radboudumc en de Radboud Universiteit die op 6 oktober haar deuren opent.

Onder de naam ‘Radboud Invites’ openen de zes locaties hun deuren tijdens het Weekend van de Wetenschap. We laten ons onderzoek zien en bieden een feestelijk programma met interactieve activiteiten voor jong en oud. Je kunt zelf proefjes doen, demonstraties, hoorcolleges en rondleidingen bijwonen en zo ontdekken wat er allemaal op de universiteit en in het Radboudumc gebeurt. Heb je zin in een feestelijke, uitdagende en leerzame dag? Kom dan ook langs op zaterdag 6 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur!

Naam organisatie Radboudumc
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Festival, Lezing / Debat, Open dag, Spel, Tentoonstelling, Ontdekken
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 11:00 - 17:00 uur
Adres Grotiusgebouw
Montessorilaan 10
6525HR Nijmegen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.