Verstreken: Magic Carpet (2017)

Maak met behulp van een VR-bril een virtuele wereldreis en bekijk in no time alle uithoeken van de wereld. Are you ready for take off? We can show you the world!

Credits: GeoFort

Kom tijdens het Weekend van de Wetenschap naar GeoFort en maak met behulp van een VR-bril een virtuele wereldreis. Reis op een vliegend tapijt in slechts enkele seconden naar alle uithoeken van onze planeet en raad aan de hand van 360 graden beelden waar je bent. 2CoolMonkeys ontwikkelde de VR-app ‘Magic Carpet’ waarin oriëntatie, navigatie en VR-technieken op een superleuke manier samenkomen.

Prijs

Alle Weekend van de Wetenschap activiteiten op GeoFort zijn gratis in combinatie met een geldig ticket voor de GeoExperience. Bestel nu online je kaartjes met 20% korting voor slechts 8,40 p.p. Op de dag zelf kosten de kaartjes bij de kassa € 10,50 per persoon. Museumkaart is ook geldig.

Naam organisatie GeoFort
Soort activiteit Spel, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs
8,40 per persoon
Openingstijden 8 oktober 2017: 12:00 - 16:00 uur
Adres GeoFort
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.