Kijkje in de cockpit

Ben je benieuwd naar hoeveel techniek er schuil gaat achter deze attractie en waarom je het gevoel krijgt dat je echt vliegt? Neem een kijkje in de cockpit van THIS IS HOLLAND tijdens het Weekend van de Wetenschap op zaterdag 6 oktober.

Credits: This is Holland B.V.

Vlieg als een vogel en laat je verrassen dor de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Speciaal voor het Weekend van de Wetenschap biedt THIS IS HOLLAND twee rondleidingen aan, aansluitend op de reguliere Experience.

Werp een blik op het bedieningspaneel van de piloot (operator) en bekijk het vijftien meter bolvormig scherm van dichtbij tijdens de rondleiding. Ontdek hoe de Special Effects werken en leer alles over Six Degrees of Freedom (6DoF), het mechanisme achter de attractie.

Tijden

Er worden twee rondleidingen aangeboden welke plaats vinden ná de Experience van 10:00 uur en 12:00 uur. Duur: +/- 1,5 uur

Doelgroep

Zwangere vrouwen, kinderen onder de 102 cm en jonger dan 4 jaar mogen om veiligheidsredenen niet plaats nemen in The Flight Experience.

Prijs

Regulier €16,50
Kinderen van 4 t/m 12 jaar €9,50

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via door te mailen naar [email protected] onder vermelding van Weekend van de Wetenschap, je naam, de tijd waarvoor je je wil aanmelden en het aantal personen. De tickets krijg je bij de kassa op de dag zelf, na betaling.

Let op, vol is vol, dus meld je snel aan!

Naam organisatie This is Holland B.V.
Soort activiteit Excursie / Rondleiding
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
16,50 per persoon
Openingstijden 6 oktober 2018: 12:00 - 13:00 uur
6 oktober 2018: 10:00 - 11:00 uur
Adres This is Holland B.V.
Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.