In de wereld van zout

Zout saai? Niet bij Niacet. Kom tijdens deze open dag kijken hoe je verschillende zouten maakt en hoe dit bijdraagt aan voedselveiligheid.

Credits: Niacet, Sigrid Kingma

Zout wordt lang niet alleen gebruikt in voedsel. Leer bij Niacet waarvoor diverse zouten allemaal gebruikt kunnen worden. Een rondleiding door het gebouw leidt je door de verschillende productieafdelingen, het magazijn en het laboratorium. Nog niet genoeg geleerd? Bezoek de informatieve stands. Voor de enthousiastelingen is er informatie over werken bij Niacet en ook voor de kleine wetenschappers is er van alles te doen in het laboratorium.

Tijden

Bezoekers hebben tot 15.30 uur toegang, daarna worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten. Toegang: gratis

Doelgroep

Kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Naam organisatie Niacet
Soort activiteit Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 15:30 uur
Adres Niacet
Papesteeg 91
4006 WC Tiel
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.