Verstreken: High tech machines (2017)

Hoe worden autobanden gemaakt? Met machines! En die machines zijn tegenwoordig behoorlijk high tech. VMI Group ontwikkelt en maakt zulke bijzondere machines. Hoe dat gebeurt kun je van dichtbij bekijken tijdens de fabriekstour.

Credits: VMI-Group, Corina Besteman

De kernactiviteit van VMI Group is het bouwen van high tech machines voor de autobandenindustrie. Als je nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is met techniek? Dan kun je bij deze fabriekstour je hart ophalen.

Ga backstage bij VMI Group en ervaar zelf hoe de machines werken. Naast de rondleiding in groepen ga je ook zelf aan de slag om iets te maken. Bovendien is er een spannend behendigheidsspel waar je aan mee kunt doen!

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 jaar met (groot)ouders. Het kind staat centraal, daarom graag zo min mogelijk begeleiden.

Ontvangst

Je wordt ontvangen in de Kantine van VMI Group. Hier start ook de fabriekstour.

Duur

De fabriekstour duurt ongeveer 1,5 uur.

Parkeren

Op locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Let op! Inmiddels zijn alle tours volgeboekt.
Er zijn 3 tours (om 10:00 uur, 10:30 uur en 11:00 uur met gelimiteerd aantal deelnemers). Tussen 1 september en 1 oktober kun je je aanmelden via de website. Wees op tijd aanwezig, want de tours starten stipt op tijd.

Naam organisatie VMI-Group
Soort activiteit Excursie / Rondleiding
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 10:00 - 12:30 uur
7 oktober 2017: 10:30 - 13:00 uur
7 oktober 2017: 11:00 - 13:30 uur
Adres VMI-Group
Gelriaweg 16
8161 RK Epe
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.