General Electric Power

Wil je, als een echte technicus, zien hoe een grote gasturbine er van binnen uitziet of wil je raden hoeveel onderdelen er in zo’n turbine zitten, kom dan een kijkje nemen bij General Electric!

Credits: via GE Power

Sinds Thomas Edison, de grondlegger van General Electric (GE), de gloeilamp uitvond heeft GE een traditie van technologie en innovatie. Tegenwoordig werken wereldwijd meer dan 36.000 technici bij GE aan het oplossen van ’s werelds grootste vraagstukken en het creeëren van baanbrekende innovaties. Met een volledig aanbod van technologieën voor energieopwekking en energietoevoer werkt GE in alle gebieden van de energie industrie, zoals gas, olie, wind, water en zon.

Op IPKW is de divisie GE Power Netherlands B.V. gevestigd. Deze divisie richt zich op het ondersteunen van de producten Aeroderivate Gas turbines en Jenbacher Gas motoren.

Naam organisatie INNOVATE EXPERIENCE
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Voorstelling / Demonstratie, Ontdekken
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Adres INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.