Duurzaam en gezond

Een duurzame samenleving en een gezonde aarde. Wie wil dat nou niet? Veel wetenschappers op het Amsterdam Science Park dragen bij aan dit doel. Benieuwd hoe ze dat doen? En wat ze nog meer doen? Ga dan naar de jaarlijkse Open Dag.

Credits: Amsterdam Science Park

Tijdens de open dag kun je kennis maken met de zonnecel van de toekomst en ontdek je wat er in een Surprise-ei zit, zonder het te breken. Stel al je vragen over de Oerknal-theorie of programmeer en wandel virtueel door het datacenter. Ook kun je meedoen met de kinderworkshop duurzaam koken.

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van AMOLF, AUC, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURFsara en UvA-FNWI.

Bekijk het uitgebreide programma vanaf medio september op de website.

Bereikbaarheid

De organisatie raadt aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar Amsterdam Science Park te gaan. Op station Amsterdam Science Park stoppen vier keer per uur treinen. GVB-bus 40 rijdt elke 20 minuten vanaf de stations Amstel en Muiderpoort naar Amsterdam Science Park. Op de website van Amsterdam Science Park vind je routebeschrijvingen en parkeerinformatie.

Naam organisatie Amsterdam Science Park
Soort activiteit Open dag, Workshop, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 12:00 - 17:00 uur
Adres Amsterdam Science Park
Science Park
1098XH Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.