Smaak, geur en kleur!

Foodlab Leiden opent weer haar deuren met een speciaal programma voor jong en oud. Beleef onze Smaak, Geur en Brein Experience en maak kennis met wetenschap in ons keukenlaboratorium. PROGRAMMA Interactieve workshop: Hoe werkt smaak nou eigenlijk? Leer hoe je brein je zintuigen op het goede, of verkeerde spoor kan zetten. Let op, er is beperkte plek! Inschrijven kan via [email protected] o.v.v. naam en welke sessie (13.00 of 14.00 hr). Daarnaast zijn er een aantal geur, kleur, smaak & kookexperimenten die jullie zelf kunnen uitvoeren. * Heb jij een goede neus? * Hoe groen is een M&M nou eigenlijk? * Hoe onderzoek je DNA? En uiteraard vertellen we je graag iets over het onderzoek dat we op het lab uitvoeren.

Naar de website

Locatie

Biopartner 1
Biopartner Center J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Datum en tijd

Zaterdag, 1 oktober 2022
Van 13.00 tot 17.00

Naam organisatie

Foodlab Leiden - Hogeschool Leiden

Soort activiteit

Demonstratie, Lezing, Workshop

Doelgroep

Alle leeftijden - activiteiten ook geschikt voor ouders en grootouders

Toegangsprijs

Gratis

Openingstijden

Zaterdag, 1 oktober 2022
Van 13.00 tot 17.00

Adres

Biopartner 1
Biopartner Center J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.