Word jij later ook chirurg?

Hoe zie jij er uit als chirurg, en wil je zelf ervaren hoe het is om te opereren door een sleutelgaatje? Opereren kun je leren tijdens de open dag van het Radboudumc.

Credits: Pixabay, Yerson Retamal via CC0

Bij de presentatie van de MITeC-operatiekamers kunnen kinderen zichzelf transformeren tot chirurg en oefenen met een sleutelgat-operatie. Ook is er een opblaasbare MRI-scanner waarin belangstellenden op de foto kunnen.

Voor volwassen wordt duidelijk waarom en hoe bedrijven hun ideeën en producten kunnen testen in de MITeC-operatiekamers. Wat zijn de nieuwe
ontwikkelingen en waarom hebben patiënten daar baat bij?

Gezondheidswetenschapper voor een dag
Deze activiteit maakt onderdeel uit van de open dag van het Radboud UMC. Kruip in de huid van een gezondheidswetenschapper en ontdek hoe spannend de wereld van de gezondheidswetenschappen is. Zie, voel, hoor en ervaar tijdens deze open dag waar gezondheidswetenschappers aan werken. Wat hebben ze al ontdekt? Waar hopen ze nog achter te komen? En hoe zie je dat terug in de zorg?

Naam organisatie Europa om de Hoek
Soort activiteit Open dag
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2019: 12:00 - 16:00 uur
Adres Radboudumc studiecentrum
Geert Grooteplein Noord 21
6525EZ Nijmegen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.