Verstreken: Wie springt het hoogst? (2019)

Op deze open dag leer je hoe topsporters de wetenschap in de praktijk gebruiken om records te breken. Probeer zelf één van de meetsystemen; spring jij het hoogst?

Credits: InnoSportLab 's-Hertogenbosch

Tijdens een bezoek aan het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch (ISLDB) kom je alles te weten over hoe de (top)sportpraktijk wetenschap toepast. Je kunt onder andere luisteren naar een lezing over de (wetenschappelijke) projecten die het ISLDB uitvoert, de diensten en producten die zij aanbieden aan met name de sport en de ontwikkelingen die zij doormaken om de sportpraktijk te blijven innoveren.

Daarnaast kun je meetsystemen zelf ervaren om nog beter inzicht te krijgen in de transfer naar de sportpraktijk. Met het OptoGait systeem kun je meten hoe hoog je kunt springen en of het je lukt het record te verbeteren. Durf jij het te proberen?

Locatie en bereikbaarheid

Het laboratorium van InnoSportLab bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Dit bevindt zich in het linkergebouw (gezien vanaf het parkeerterrein).

Mocht je het niet kunnen vinden, neem telefonisch contact op met Nienke.

Aanmelden

Voor deze activiteit is aanmelden via e-mail verplicht.
Vermeld in de e-mail naam, leeftijd en voorkeurstijdstip.

Naam organisatie InnoSportLab 's-Hertogenbosch
Soort activiteit Lezing / Debat, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 5 oktober 2019: 13:00 - 14:00 uur
5 oktober 2019: 14:30 - 15:30 uur
Adres InnoSportLab 's-Hertogenbosch
Marathonloop 7a
5235 AA 's-Hertogenbosch
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.