Verstreken: Versla jij de robot? (2019)

Wie is er sneller: mens of robot? Test je snelheid met een zenuwspiraal in dit spel en leer meer over wat robots kunnen doen bij een productiebedrijf van nauwkeurige onderdelen.

Credits: Maybritt Larsen voor Larsen & Buhl

Heb je wel eens een robot in het echt gezien? Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker. Denk bijvoorbeeld maar aan robotstofzuigers of een zelfrijdende Tesla. Larsen & Buhl gebruikt steeds vaker robots voor het produceren van nauwkeurige onderdelen. De robots werken zo hand in hand met de werknemers. Om vijf uur gaan de werknemers naar huis, maar gaan de robots door met werken.

Robots zijn vaak ook heel nauwkeurig in het nadoen van een actie, waardoor ze erg snel zijn. Denk jij nauwkeuriger en sneller dan een robot te zijn? Tijdens dit spel ga jij door middel van een zenuwspiraal de uitdaging aan waarbij jij tegen een échte robot kunt spelen. Lukt het jou de robot te verslaan?

Naam organisatie Larsen & Buhl
Soort activiteit Spel, Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 5 oktober 2019: 10:00 - 15:00 uur
Adres Larsen & Buhl
Ambachtsweg 36
3899 AR Zeewolde
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO Science Museum, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.