Verstreken: Tegelonthulling (2019)

Heb jij de ‘Walk of Space’ wel eens gezien? Dat is een plek waar allerlei hand- en voetafdrukken van beroemde astronauten te zien zijn. En daar komen er op deze dag nog twee bij.

Credits: Sabine voor Space Expo

Aan de rij tegels met voet- en handafdrukken van astronauten op de Walk of Space in Noordwijk worden twee tegels met de handafdrukken van de astronauten Walter Cunningham (Apollo 7) en Russell Schweickart (Apollo 9) toegevoegd. Sinds 2013 wordt er op de Koningin Wilhelmina Boulevard van Noordwijk gewerkt aan een Walk of Space. De eerste tegel was die met de afdruk van de astronautenlaars van Wubbo Ockels.

De walk of Space

Inmiddels liggen er negen tegels met hand- en voetafdrukken van beroemde astronauten. Je vindt hier onder anderen: André Kuipers, Lodewijk van den Berg, Ed Mitchell, Frank de Winne, Paolo Nespoli, Alexander Gerst, Claudie Haigneré, Dirk Frimout, Oleg Kononenko en Samantha Cristoferetti.

Naam organisatie Space Expo
Soort activiteit Tentoonstelling
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 5 oktober 2019: 12:00 - 17:00 uur
Adres Walk of Space
Koningin Wilhelmina Boulevard
2202GT Noordwijk aan zee
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.