Verstreken: Speurboekje of topstukkentour (2019)

Loop je graag zelf rond in een museum, of ben je net te laat voor een rondleiding? Geen probleem. Haal een speurboekje of start de topstukkentour en verken het museum op je eigen tempo.

Credits: Hans van den Bogaard voor Museum Vrolik

Haal een speurboekje voor je zoon of dochter en grijp zelf een boekje met de topstukkentour, die je langs dertig hoogtepunten uit de collectie brengt. De boekjes zorgen ervoor dat je de bijzondere verhalen achter de verzameling niet hoeft te missen.

Over museum Vrolik

Hoe zien we er vanbinnen uit? Hoe zijn onze organen en lichaamsdelen gebouwd en waar zitten ze precies? Hoe lopen de spieren en bloedvaten in je onderarm? Lijken je amandelen op amandelen en hoe groot zijn je gehoorbeentjes? In Museum Vrolik, een verzameling die is opgebouwd in de late 18e eeuw, de 19e eeuw en het eerste kwart van de 20e eeuw, staan de normale en afwijkende bouw en ontwikkeling van het menselijk lichaam centraal.

Prijs

Deze speurtocht is gratis in combinatie met een geldig entreebewijs voor museum Vrolik.

Naam organisatie Museum Vrolik
Soort activiteit Tentoonstelling
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
3,00 per persoon
Openingstijden 5 oktober 2019: 11:00 - 16:00 uur
Adres Museum Vrolik
Meibergdreef 15
1105AZ Amsterdam
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.