Science Slam 2019

Vijf promovendi delen de passie voor hun onderzoek en strijden om de harten van hun publiek. Je kunt stemmen voor de korte wetenschappelijk presentatie die je het helderst, creatiefst en meest onderhoudend vindt.

Naar de website

Tilburg University is de thuisbasis van innovatieve, slimme en creatieve geesten. In deze activiteit dagen we vijf onderzoekers uit om een wetenschappelijk probleem of feit uit te leggen op een duidelijke, creatieve en onderhoudende manier. Elke onderzoeker krijgt acht minuten om hun lopende onderzoek te presenteren en de harten van het publiek te winnen. Je kunt stemmen voor de korte wetenschappelijk presentatie die je het helderst, creatiefst en meest onderhoudend vindt.

Sprekers

Richard Engelfriet stelt de promovendi van de verschillende faculteiten van de universiteit voor: Thijs Brouwer (Tilburg School of Economics and Management), Natascha Rietdijk (Tilburg School of Humanities and Digital Sciences), Erwin Gielens (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences), Lenka Fiala (Tilburg School of Economics and Management), Ylva Hendriks (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences).

Voertaal

De voertaal van deze activiteit is Engels.

Locatie

Simon building, Paviljoen
Warandelaan 2
5037AB Tilburg

Datum en tijd

3 oktober 2019: 21:00 - 22:00 uur
Credits: Pixabay, Pexels via CC0

Naam organisatie

Tilburg University (TiU)

Soort activiteit

Lezing / Debat

Doelgroep

Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

3 oktober: 21:00 - 22:00 uur

Adres

Simon building, Paviljoen
Warandelaan 2
5037AB Tilburg

Website

Ga naar de website

Social media