Verstreken: Science Slam 2019 (2019)

Vijf promovendi delen de passie voor hun onderzoek en strijden om de harten van hun publiek. Je kunt stemmen voor de korte wetenschappelijk presentatie die je het helderst, creatiefst en meest onderhoudend vindt.

Credits: Pixabay, Pexels via CC0

Tilburg University is de thuisbasis van innovatieve, slimme en creatieve geesten. In deze activiteit dagen we vijf onderzoekers uit om een wetenschappelijk probleem of feit uit te leggen op een duidelijke, creatieve en onderhoudende manier. Elke onderzoeker krijgt acht minuten om hun lopende onderzoek te presenteren en de harten van het publiek te winnen. Je kunt stemmen voor de korte wetenschappelijk presentatie die je het helderst, creatiefst en meest onderhoudend vindt.

Sprekers

Richard Engelfriet stelt de promovendi van de verschillende faculteiten van de universiteit voor: Thijs Brouwer (Tilburg School of Economics and Management), Natascha Rietdijk (Tilburg School of Humanities and Digital Sciences), Erwin Gielens (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences), Lenka Fiala (Tilburg School of Economics and Management), Ylva Hendriks (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences).

Voertaal

De voertaal van deze activiteit is Engels.

Naam organisatie Tilburg University (TiU)
Soort activiteit Lezing / Debat
Doelgroep Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 3 oktober 2019: 21:00 - 22:00 uur
Adres Simon building, Paviljoen
Warandelaan 2
5037AB Tilburg
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.