Ontdek BITT en de Techniek Academie

Alles is techniek. BITT laat jong en oud ontdekken hoe leuk techniek is. Ook de Techniek Academie (waar BITT zich bevind) geeft een kijkje in de keuken. Samen trekken zij op om iedereen techniek te laten ervaren en ontdekken op allerlei niveau’s.

Naar de website

Lekker praktisch aan de slag met techniek: BITT heeft hiervoor veel mogelijkheden. Van elektronica tot aerodynamica (creëer jouw eigen vliegtuig), van jouw eigen bootje maken en deze laten zeilen in de waterbak tot aan het metselen van een huis met kleine baksteentjes. Ook zijn er bakken met meccano staan van de meccano gilde, waarmee de mooiste dingen te maken zijn.

Wil jij met een tang en draad de mooiste ontwerpen maken, of leren hoe een stroomkring werkt? Er is nog veel meer mogelijk bij BITT, dus ga langs en laat je verrassen door de activiteiten. Bezoek ook De Techniek Academie, BITT zit namelijk in hetzelfde gebouw. Volg daar een rondleiding en neem deel aan doe-activiteiten. Ervaar techniek op zijn best. Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je gratis meedoen aan de activiteiten bij beide organisaties. Mail voor meer informatie naar email of stuur een bericht via WhatsApp.

Toegankelijkheid

Kom je in een rolstoel? Stuur dan een mail of een bericht via WhatsApp. Jullie bespreken samen of het mogelijk is de rolstoel naar boven te krijgen in verband met de breedte van de trap. Er is een traplift aanwezig.

Locatie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk

Datum en tijd

5 oktober 2019: 10:00 - 15:00 uur
Credits: P. Lievense voor BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie

Naam organisatie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie

Soort activiteit

Workshop

Doelgroep

Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

5 oktober: 10:00 - 15:00 uur

Adres

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk

Website

Ga naar de website

Social media