Hoe?Zo! Show

In deze voorstelling met spelelement gaat het publiek de strijd aan met een team wetenschappers. Kunnen de wetenschappers vragen van het publiek op tijd wegspelen? Of moeten ze aan het eind van de show een gek dansje doen?

Naar de website

De Hoe?Zo! Show is een voorstelling waarin kinderen vragen stellen aan experts. De wetenschappers hebben twintig minuten de tijd om het antwoord op deze vragen te vinden en geven. Tijdens de show mogen ze gebruik maken van een paar minuten internet en een stellingkast vol met attributen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als ‘hoe werkt een stift?’. Deze vraag zou het panel kunnen beantwoorden met behulp van een emmer water, een spons en kleurstof. Lukt het de wetenschappers om de vragen van het publiek op tijd weg te spelen?

Presentatie

Presentator Boy Vissers, beter bekend als de Quest experimenteer expert zorgt ervoor dat de vragen aankomen bij het panel van wetenschappers, die deze vragen live beantwoorden.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.

Deze activiteit is onderdeel van het programma van de Universiteit Utrecht op Utrecht Science Park. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website.

Locatie

Universiteit Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht

Datum en tijd

6 oktober 2019: 11:00 - 16:00 uur
Credits: Boy Vissers via Quest

Naam organisatie

Soort activiteit

Spel, Voorstelling / Demonstratie

Doelgroep

Kinderen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 11:00 - 16:00 uur

Adres

Universiteit Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht

Website

Ga naar de website