Hack de planeet

Hackers zijn niet eng en dat laten ze jou op deze open dag graag zien. Neem een kijkje in de technologie-speeltuin voor volwassenen.

Naar de website

Op deze open dag is veel te zien en nog meer te doen. Zo kun je 3D-printen of koekjes graveren met een lasersnijder in de cleanroom. Maar ook hout bewerken met een kolomboor of CNC-frees in het stofhok. Programmeer Arduino’s, soldeer een project in het flexlab of ga aan de slag met metaalbewerking in de metaalwerkplaats. In het maaklab kun je aan de slag met je handen en de perfecte foto van je project maken kan in de fotostudio. Ook kun je relaxed retro-spelletjes doen in de gamingruimte of de bijzondere collectie bewonderen in het computermuseum.

Als je ook maar iets hebt met computers, dingen maken, elektronica, knutselen, kunst of techniek kun je op deze dag heel veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus. Er is techniek, maar lang niet alles heeft met computers te maken. En wil je wel iets met computers doen? Geen zorgen, je hoeft geen expert te zijn want beginners zijn net zo welkom. Ontdek dat ook jij een hacker bent.

Locatie

Hack42
Koningsweg 31A
6816 TG Arnhem

Datum en tijd

5 oktober 2019: 10:00 - 17:00 uur
Credits: Flickr, Dennis van Zuijlekom via CC BY-SA 2.0

Naam organisatie

Hack42

Soort activiteit

Excursie / Rondleiding, Open dag

Doelgroep

Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

5 oktober: 10:00 - 17:00 uur

Adres

Hack42
Koningsweg 31A
6816 TG Arnhem

Website

Ga naar de website

Social media