Een weekend vol Science

Het Weekend van de Wetenschap bij Science Centre Delft staat dit jaar in het teken van licht. Het programma staat bol van onder andere colleges, workshops, demonstraties en experimenten. Ga jij ook?

Credits: Marcha de Haan via Science Centre Delft

Op verschillende locaties in het Science Centre worden er experimenten gedaan met lichtgevende bacteriën en fluorescentie. Neem een kijkje bij deze experimenten of steek je handen uit de mouwen bij workshops met LED verlichting, een Dolpi camera en GOBO Art projector. Leer alles over het licht tijdens de mini-colleges. Het exacte onderwerp van de colleges blijft nog even geheim. Ook kun je de pop-up holografie lichttentoonstelling bewonderen, die door medewerkers van de TU Delft is ontworpen en gebouwd.

Prijs

De demonstraties, experimenten, colleges en de pop-up tentoonstelling zijn gratis. De workshops worden met 50% korting aangeboden tijdens het Weekend van de Wetenschap, in combinatie met een geldig entreebewijs. Kijk voor de prijzen van de workshops op de website.

Tickets voor Science Centre Delft
Regulier € 7,50
Kinderen 0 t/m 6 jaar Gratis
Kinderen 7 t/m 17 jaar €4,50
Gezinskaart (2 volw. + 2 kinderen) € 20,-
CJP 50% korting
Studenten Gratis
Delftpas & Rotterdampas Gratis
Museumkaart Gratis

Naam organisatie Science Centre Delft
Soort activiteit Tentoonstelling, Voorstelling / Demonstratie, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
7,50 per persoon
Openingstijden 6 oktober 2019: 12:00 - 16:00 uur
5 oktober 2019: 12:00 - 16:00 uur
Adres Science Centre Delft
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.